temp
temp
Pamje jashtme

Pamje jashtme

 

  • Naza ofron 10 dhoma me hyrje nga jashte.
  • Dhomat jane me banjo dhe dush brenda.
  • Cdo dhome ka ambjentin e saj jashte u ndodhen tavolinat dhe kariget personale.
  • Naza ofron mundesine qe te beni barbeky ne ambjentet e saj.
  • Dhomat jane me frigorifer.
  • ...
temp
temp

Oferta e fundit !!!

Naza

Naza ofron disa paketa pushimesh nese ju jeni nje grup prej 10 persona, ose jeni pjestare te nje familje. Normalisht ne ju ofrojme mengjesin por ne baze te keresave mund te bejme edhe nje cmim te arsyeshem per dreken dhe darken. Gjithashtu ne baza te keresave mund te shtojme nje krevat portativ ne dhome.

per te tjera mund te na kontatoni ne numrin e telefonit 00355692949609 ose me email ne info@naza-hotel.com.

 

Ju faleminderit

Naza

temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb